Hyrje

shtepi-botuese

Shtepi Botuese


ERIK Shtëpia Botuese “Erik” që nga dita kur hodhi themelet e krijimtarisë së saj, e ka pasuruar e rritur veprimtarinë me autorë e vepra të reja, me tema e vlera të spikatura, të promovuara e në projekte afatgjata. Tashmë “Erik” Botime, një emër i njohur në editorinë shqiptare e të huaj, është një kompani e përbërë nga: Shtëpi Botuese, Studio Grafike e Shtypshkronjë.
Lexo me shume ...

studio-grafike

Studio Grafike


“Erik” ka botuar rreth 600 tituj nga studiues të njohur të institucioneve tona shkencore, arsimore, universitare, letërsi artistike të autorëve shqiptarë dhe të huaj si dhe botime të institucioneve dhe organizatave ndërkombëtare. Në rrjedhën e viteve, botimet e “Erik-ut” kanë ardhur duke u orientuar nga botimet shkollore për arsimin 9-vjeçar, të mesëm e të lartë si dhe të librave ndihmës për këto cikle, që shërbejnë si mjete shtesë në zhvillimin e procesit mësimor-edukativ.

Lexo me shume..

shtypshkronje

Shtypshkronje

 

Shtëpia Botuese “Erik” merr përsipër edhe shpërndarjen e librave që ajo boton, duke bashkëpunuar ngushtësisht e lidhur kontrata shitjeje me libraritë dhe pikat e tregtimit të librit në të gjithë qytetet e qendrat e mëdha të banuara në të gjithë vendin e në Kosovë. Pranë jush!


Lexo me shume ...

MËSYMJA E DETIT

Mesymja-e-DetitTITULLI: MËSYMJA E DETIT

Gjinia: Roman

Autori: Zhyl Vern

Përktheu: Fatmir Dibra

ISBN: 978-99956-36-84-5

Çmimi: 500 lekë

Viti i botimit: 2010

 

Romani “Mësymja e detit” e shkrimtarit të mirënjohur Zhyl Vern është një libër plot aventura, ngjarje e personazhe mbresëlënëse. Lexuesi pëlqen ankthin dhe ritmin e gjallë që e përshkon këtë vepër fund e krye. Ky roman është përkthyer me mjeshtëri nga Fatmir Dibra.

Libra Per Femije