Hyrje

shtepi-botuese

Shtepi Botuese


ERIK Shtëpia Botuese “Erik” që nga dita kur hodhi themelet e krijimtarisë së saj, e ka pasuruar e rritur veprimtarinë me autorë e vepra të reja, me tema e vlera të spikatura, të promovuara e në projekte afatgjata. Tashmë “Erik” Botime, një emër i njohur në editorinë shqiptare e të huaj, është një kompani e përbërë nga: Shtëpi Botuese, Studio Grafike e Shtypshkronjë.
Lexo me shume ...

studio-grafike

Studio Grafike


“Erik” ka botuar rreth 600 tituj nga studiues të njohur të institucioneve tona shkencore, arsimore, universitare, letërsi artistike të autorëve shqiptarë dhe të huaj si dhe botime të institucioneve dhe organizatave ndërkombëtare. Në rrjedhën e viteve, botimet e “Erik-ut” kanë ardhur duke u orientuar nga botimet shkollore për arsimin 9-vjeçar, të mesëm e të lartë si dhe të librave ndihmës për këto cikle, që shërbejnë si mjete shtesë në zhvillimin e procesit mësimor-edukativ.

Lexo me shume..

shtypshkronje

Shtypshkronje

 

Shtëpia Botuese “Erik” merr përsipër edhe shpërndarjen e librave që ajo boton, duke bashkëpunuar ngushtësisht e lidhur kontrata shitjeje me libraritë dhe pikat e tregtimit të librit në të gjithë qytetet e qendrat e mëdha të banuara në të gjithë vendin e në Kosovë. Pranë jush!


Lexo me shume ...

KONTI I MONTE KRISTOS

The-count-of-Monte-Cristo-shwqipTITULLI: KONTI I MONTE KRISTOS

Gjinia: Roman

Autori: Aleksandër Dyma

Përktheu: Gazmend Goci

Çmimi: 400 lekë

 

Romani i mirënjohur i A. Dyma “Konti i Monte Kristos” vjen në shqip edhe për moshat e reja. Ai është shumë i këndshëm dhe përcjell mjaft mesazhe domethënëse. Lexuesi pëlqen ankthin dhe shpejtësinë se si zhvillohen ngjarjet njëra pas tjetrës dhe, mbi të gjitha, ai dëshiron që Konti të dalë fitimtar. Libri shoqërohet edhe me versionin anglisht.

Libra Per Femije