Hyrje

shtepi-botuese

Shtepi Botuese


ERIK Shtëpia Botuese “Erik” që nga dita kur hodhi themelet e krijimtarisë së saj, e ka pasuruar e rritur veprimtarinë me autorë e vepra të reja, me tema e vlera të spikatura, të promovuara e në projekte afatgjata. Tashmë “Erik” Botime, një emër i njohur në editorinë shqiptare e të huaj, është një kompani e përbërë nga: Shtëpi Botuese, Studio Grafike e Shtypshkronjë.
Lexo me shume ...

studio-grafike

Studio Grafike


“Erik” ka botuar rreth 600 tituj nga studiues të njohur të institucioneve tona shkencore, arsimore, universitare, letërsi artistike të autorëve shqiptarë dhe të huaj si dhe botime të institucioneve dhe organizatave ndërkombëtare. Në rrjedhën e viteve, botimet e “Erik-ut” kanë ardhur duke u orientuar nga botimet shkollore për arsimin 9-vjeçar, të mesëm e të lartë si dhe të librave ndihmës për këto cikle, që shërbejnë si mjete shtesë në zhvillimin e procesit mësimor-edukativ.

Lexo me shume..

shtypshkronje

Shtypshkronje

 

Shtëpia Botuese “Erik” merr përsipër edhe shpërndarjen e librave që ajo boton, duke bashkëpunuar ngushtësisht e lidhur kontrata shitjeje me libraritë dhe pikat e tregtimit të librit në të gjithë qytetet e qendrat e mëdha të banuara në të gjithë vendin e në Kosovë. Pranë jush!


Lexo me shume ...

EMILI DHE DETEKTIVËT

TITULLI: EMILI DHE DETEKTIVËT

Gjinia: Roman

Autori: Erik Kastner

Përktheu: Kujtim Enesi

ISBN: 978-99927-778-7-9

Çmimi: 400 lekë

Viti i botimit: 2009

 

Emili dhe detektivët” Ngjarjet e këtij romani janë realizuar në dy plane, në marrëdhëniet e prindërve mefëmijët dhe nga ana tjetër e fëmijëve me njëri-tjetrin në rrethana krejt të rastësishme. Ata krijojnë një organizëm të mirëfilltë institucional ndjekjesh e survejimesh për kapjen e një hajduti të rrezikshëm bankash. Ky libër mbart vlera të padiskutueshme edukative dhe njerëzore.

Libra Per Femije