Vendlindja ime

Vendlindja ime Saranda dhe Delvina

Saranda

 

Titulli: Vendlindja ime Saranda dhe Delvina
Autori: Avdulla Kënaçi
ISBN: 978-99943-47-77-3
Çmimi: 250 lekë