Vendlindja ime

Vendlindja ime Dibra dhe Bulqiza

Dibra-dhe-Bulqiza

 

Titulli: Vendlindja ime Dibra dhe Bulqiza
Autori: Fatos Daci
ISBN: 978-99943-47-87-2
Çmimi: 300 lekë